Skovgård Biler køber Holsted Dæk

(Artikel fra Ugevisen Vejen d. 10/1-17. Af Steen Rasmussen - sra@jv.dk)

DET KØRER: Henrik Nielsen ansætter Bjarne Hansen til at servicere dækkunderne på værkstedet på Lovrupvej vest for Holsted.

Efter otte år med Holsted Dæk i Vestergade har Bjarne Hansen fået nok af at gå alene rundt på det lejede værksted, som ejeren har sat til salg.
En dag kørte han ud til Henrik Nielsen, der på ottende år driver Skovgård Biler på Lovrupvej vest for Holsted, og spurgte, om han ville købe firmaet.
Det kunne de hurtigt blive enige om, og fra i dag, søndag den 1. januar, er det Henrik Nielsen, som står bag både Skovgård Biler og Holsted Dæk.
Han har deltidsansat Bjarne Hansen til at tage sig af dækkunderne.
– Telefonnumret til Holsted Dæk er det samme som hidtil. Det er Bjarne, som tager telefonen, og det er ham, som kunderne laver en aftale med og som udfører arbejdet. Bortset fra at adressen er en anden, så er der sådan set ikke sket det store. Kunderne møder den samme person, og det er de trygge ved, siger Henrik Nielsen.

Holsted Daek Skovgaard Biler
(Bjarne Hansen (tv) har solgt Holsted Dæk til Mette og Henrik Nielsen, Skovgård Biler, på Lourupvej vest for Holsted. Foto: Steen Rasmussen)

– Som med så meget andet, så drejer det sig jo om tillid, når handler om biler. Bjarne Hansens kunder ved, at han udfører sit arbejde meget samvittighedsfuldt, og det skal man ikke gå ind og pille ved.
Der ligger en stor værdi i at blive betjent af den samme person hver gang, man er på værksted med sin bil - og i øvrigt i alle mulige andre forhold.
Henrik Nielsen servicerer og reparerer alle slags personbiler og varebiler. Han har en fortid hos Opel, men for ikke at sende forkerte signaler, har han aldrig skiltet med, at han har en særlig ekspertise i bestemte modeller.
– Vi laver det hele, og det har folk fundet ud af. Vi bor på landet, men det kan kunder fra både lokalområdet og Esbjerg og Kolding godt finde ud af. De ved, at her får de en god behandling til en fornuftig pris.  Ellers kom de jo heller ikke kørende fra Esbjerg. – Man skal kunne se sine kunder i øjnene, ellers har man et problem.
Henrik Nielsen har en svend ansat på værkstedet, og på kontoret råder hans kone, Mette Nielsen, på deltid.
To gange om året, får flere hundrede kunder skiftet fra sommer- til vinterdæk hos Skovgård Biler og Holsted Dæk - og omvendt om foråret.

FAKTA:
Dækkene på plads
Henrik Nielsen, der driver Skovgård Biler på Lovrupvej vest for Holsted, har købt Holsted Dæk af Bjarne Hansen.
■ Alle dæk, som kunderne har opmagasineret hos Holsted Dæk, er den seneste uge blevet flyttet til Skovgård Bilers lager.
■ Bjarne Hansen har fortsat lejet et lager på Skræntegårdsvej. Han er efter behov ansat hos Skovgård Biler for at betjene dækkunderne.

 


Modtag Teknicar nyhedsbrev

Teknicar sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev